Може би бяхме прекалено самоуверени. Това заяви Мохамед Салах след загубата на Ливърпул от Интер с 0:1 в Шампионската лига на „Анфийлд”. 

Поражението не се оказа фатално заради победата на Червените с 2:0 в първия мач в Италия, но мърсисайдци трябваше да потреперят сериозно и червеният картон на Алексис Санчес малко след гола на Лаутаро Мартинес доста им помогна. 

„Те са труден съперник и това се видя и в първия мач. Може би подсъзнателно ние бяхме твърде спокойно и уверени след преднината си. Червеният картон за тях определено ни помогна, а и успяхме да задържим топката по далеч от вратата си. В крайна сметка продължаваме, така че всичко е наред” заяви Салах, който удари 2 греди. 

„Този път нямах късмет, но може би в следващия мач ще вкарам три пъти. Най-важното е, че играхме добре като цяло и постигнахме целта си да бъде в следващата фаза на турнира” добави той. 

„Може би в началото трябваше да започнем по-добре и да натиснем по-сериозно. Загубата обаче със сигурност ще ни помогне и ще си направим необходимите изводи. Истината е, че имахме доста положения, ударихме 2 греди, но такива неща понякога се случват във футбола” каза още египтянинът.