Джеймс Милнър се извини на съотборниците си в Ливърпул, след като пропусна дузпа и двубоят срещу Саутхемптън завърши 0:0, с което Червените загубиха ценни 2 точки в битката за Топ 4. 

Фрейзър Форстър направи отлично спасяване срещу ветерана, който пропусна първия си наказателен удар след повече от 7 години, а след това отрече, че е бил разколебан от думи на стража на съперника. 

„Не спечелихме заради мен. Стрелях така, както исках, но очевидно този път не бях достатъчно добър. Фрейзър е добър вратар, така че мога само да се извиня на момчетата” коментира Милнър. 

„Те са труден за преодоляване отбор. Теренът също не бе най-добрия възможно и не можехме да си подаваме толкова бързо, колкото искахме. Не играхме достатъчно добре и трябва да поемем отговорност за това” добави той. 

„Знаем какво е необходимо, за да се спечелят подобни мачове, само че не го направихме. Не може обаче да искаш повече, след като си имал дузпа. Това бе най-големият шанс, който пропуснахме. Трябва да спечелим оставащите си два мача и да видим дали сме достатъчно добри, за да останем в Топ 4” каза още Милнър.