Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе много щастлив след страхотната реакция на неговия отбор срещу Манчестър Сити.

Преди броени дни "Гражданите" надиграха противника си във финала за Кепитъл Уан Къп и в крайна сметка вдигнаха трофея след дузпи.

Снощи обаче "червените" им го върнаха тъпкано и ги отнесоха с 3:0.

"Загубихме в неделя и трябваше да реагираме. Мисля, че бяхме изключителни и показахме, че сме психически по-добре от Сити. Още от първата секунда бе ясно, че на гостите няма да им бъде никак лесно срещу нас. Започнахме мача по много интензивен начин", обяви германецът на пресконференцията след срещата.

"Разбира се, че с техните качества те винаги могат да спечелят даден мач и да вкарат голове в решителните моменти, но просто тази вечер се видя, че ще им бъде адски трудно и така и стана. Бяхме пределно концентрирани. Хората казват, че не винаги можеш да играеш по този начин. Така не би било интересно обаче".

"Единственият начин да съхраниш силите си в даден мач е да владееш повече топката. Ако го правиш и играеш бързо, безопасно и просто, тогава нещата се получават и след това дори имаш сили да натискаш противника и да го пресираш".

"Играта ни бе добър знак, но не съм чак толкова наивен да си мисля, че винаги ще играем така. Това бе една прекрасна нощ за всички фенове на Ливърпул".