Полузащитникът на Ливърпул Лукас Лейва е с изключително позитивни впечатления от първите тренировки на новия мениджър Юрген Клоп. 

Германецът пое Червените през миналата седмица и в началото на тази започна подготовка с отбора за мача с Тотнъм в събота, който ще бъде негов дебют начело на Мърсисайдци. 

Бразилецът е много доволен от интензивността на заниманията и вярва, че страстта му и амбицията да работи здраво са допаднали и на останалите играчи на Ливърпул. 

„Впечатленията ми са много позитивни. Изглежда, че той е много страстен и отдаден на работата си. Дава всичко и иска същото и от играчите. Казва ни да сме енергични и агресивни. Винаги да се опитваме да се подобрим и да се стремим да пробягаме още 10 метра, защото това е ключът към успеха” разказа Лукас. 

„Изглежда много отворен като мениджър. Иска да бъде близо до футболистите, но също така иска всичко да бъде подредено и да става както иска. Мисля, че началото му определено е позитивно” добави халфът. 

„Той бе много успешен в предишния си клуб и е нормално, когато подобен специалист дойде при нас, да бъде приет с големи очаквания и надежди. Това е свежо начало за всеки от нас. Мисля, че всички са много развълнувани от възможността да работят с него, защото така ще станем по-добри и ще постигнем целите, които сме си поставили” каза още Лукас.