Бившият халф на Ливърпул Пол Инс посъветва клуба да продаде възможно най-бързо Марио Балотели, тъй като само по този начин отборният дух в отбора ще се върне.

Италианецът тотално разочарова до момента след преминаването си на "Анфийлд", а срещу Юнайтед изпусна много добри голови ситуации и за пореден път не успя да вкара в английския елит.

"Беше много странно, че Роджърс взе Балотели в Ливърпул. Брендън Роджърс очевидно си е помислил, че може да вземе подобно хазартно решение след напускането на Луис Суарес, който премина в Барселона. Ако обаче Жозе Моуриньо не може да контролира Марио и Роберто Манчини също не може, аз не мога да разбера защо Роджърс си е помислил, че може да направи това", обяви той пред "ТолкСпорт".

"Гледах внимателно играта му срещу Юнайтед. Та той играеше за себе си, не за отбора. Може ясно да се види недоволството на другите играчи от това. Роджърс имаше време, за да вземе още един играч, но така и не го направи".

"Изглежда обаче хората се страхуват да говорят за Балотели и те продължават да твърдят, че той е страхотен и талантлив футболист, но аз още не съм видял това".

"Мисля, че Брендън Роджърс трябва възможно най-бързо да се отърве от него и да го продаде, защото в момента, в отбора липсва отборния дух. Колкото по-скоро Балотели си тръгне от Ливърпул, толкова по-добре за всички", завърши Инс.