Нападателят на Ливърпул Марио Балотели нападна бившия селекционер на Италия Чезаре Прандели, като обяви, че не е истински мъж.

Двамата имаха конфликт, докато специалистът бе начело на "Скуадра Адзура", особено след като Бало тотално се изложи в мачовете си, които изигра за Италия на Мондиала.

Той не е играл за родината си, откакто завърши световното първенство, а новият селекционер Антонио Конте също не го включва в сметките си.

"Аз съм човек, който предпочита нещата да се казват лице в лице", обяви Бало, цитиран от "Футбол Италия".

"Разбирам защо в момента не съм част от състава на Италия. Аз не вкарвам голове напоследък, но други играчи като Грациано Пеле, а и други, вкарват. Те заслужават да са част от селекцията на Италия. Аз обаче обичам много Италия и никой не може да каже нищо за моя национален тим".

"Винаги ще обичам Италия, но ако трябва да бъда честен съм разочарован от това, което хората говорят за мен след Мондиала. Всеки знае, че вкарах на Англия, но просто не успях да направя нищо друго. Мисля, че имах два или може би три шанса за гол през турнира".

"Дори Чезаре Прандели каза лоши неща за мен. Трябва ли той да отиде пред вестниците и да говори лоши работи за мен веднага след мача? Не очаквах това от него и не му отговорих, защото нямаше смисъл".

"Мисля, че истинските мъже не правят нещата по такъв начин. Ако те имат да ти казват нещо, идват при теб и го правят очи в очи. Аз съм човек, който е свикнал да казва нещата в лицата на другите", каза още той.