Състоянието на крилото Антони ще бъде преценявано до последно от лекарите на Манчестър Юнайтед, след като футболистът получи травма на левия крак в мача с Фенербахче от Лига Европа.

Снощи бразилецът напусна терена в Истанбул на патерици и с поставен предпазен ботуш на крака. Мениджърът на клуба Ерик тен Хаг заяви, че са необходими 24 часа, за да се прецени напълно сериозността на травмата.

"Това наистина е лош късмет за него. Истински му съчувствам, тъй като толкова усърдно работи на тренировките и е амбициран да си върне най-добрата форма, заяви още нидерландският мениджър на "Червените дяволи".

 

@theart.ftbl Antony Crazy Funny Moments ? #football #soccer #vairal #foryou #footballmoments ♬ original sound - user17118272634201

 

Антъни влезе като резерва в 73-ата минута на равенството 1:1, но напусна терена на носилка в 89-ата, а след като падна на земята и се държеше за левия крак. Нападателят, който подписа от Аякс през 2022-а срещу 95 млн. долара, е направил само един старт и има общо четири мача през този сезон.

Юнайтед играе с Уест Хем във Висшата лига в неделя. Би трябвало капитанът Бруно Фернандес да бъде на разположение, след като пропусна мача с Фенербахче заради наказание.