В Манчестър Юнайтед останаха и без Коледно парти, разкри „Дейли Мейл” твърдейки, че играчите сами ще трябва да си плащат за празника, ако изобщо им се празнува. 

Новата голяма фигура в клуба Сър Джим Ратклиф е решил сериозно да стегне колана и да ореже всичко, което може, след като клубът за 5-а поредна година обяви финансови загуби. 

Както е известно той реши да съкрати дори легендата Сър Алекс Фъргюсън, който повече от 10 години бе световен посланик на Ман Юнайтед, като спести заплатата му от 2,16 милиона паунда на година. 

Ратклиф е направил и други корекции с цел да спести, като е премахнал корпоративните кредитни карти, това шефовете да ползват шофьори, както и клубът да плаща за пътуванията на ръководството за важни мачове. 

Както е известно Юнайтед започна ужасно сезона и в момента е едва 14-и в класирането на Висшата лига. Подобрението през следващите 2 месеца определено трябваше да е сериозно, за да могат феновете да приемат потенциално Коледно парти, което обаче в крайна сметка няма да има.