Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Руни стана един от малкото, който изказа подкрепа за Ерик тен Хаг и нападна скъпо-платените звезди на отбора. 

Червените дяволи започнаха много лошо сезона и напрежението върху наставника не спира да се увеличава, като според мнозина е само въпрос на време той да бъде уволнен, като тази седмица предстои и важна среща на шефовете. 

Руни, който вкара 253 гола в 559 мача за Червените дяволи изрази вяра, че специалистът може да преобърне нещата. 

„Ръководството трябва да реши дали Тен Хаг е най-подходащият за поста, но за мен той е фантастичен мениджър. Спечелил е трофеи навсякъде, където е работил, както и в Манчестър Юнайтед. Периодът е наистина труден, но честите смени на мениджърите невинаги се отразяват положително“ заяви Руни. 

„Ясно е, че 14-ото място е разочароващо и всички са наясно, че е необходимо подобрение. За мен няма съмнение, че Тен Хаг прави всичко по силите си, но отново ще кажа, както и през миналия сезон, че играчите трябва да се справят много по-добре от това, което показват. Когато периодът е труден, трябва да се работи здраво и да се набляга на основите. Точката срещу Вила бе добра и отборът показа дух, но феновете искат повече“ добави той.