Ерик тен Хаг има обяснение защо Маркъс Рашфорд си връща голмайсторската форма, след като вкара 3 попадение в последните два мача на Манчестър Юнайтед. 

След като наказа Саутхемптън в събота, снощи нападателят наниза 2 гола при 7:0 срещу Барнзли за „Карабао Къп“ и за наставника е ясно, че всичко опира до емоционалното състояние на играча и това, че е щастлив. 

„Когато видя, че Маркъс се усмихва, съм спокоен и съм уверен, че той ще отбележи. В първия ми сезон тук, също усещах доброто настроение при него“ отчете Тен Хаг, докато самият Рашфорд също е наясно, какво трябва да прави. 

„Във футбола е нормално да имаш добри и слаби периоди, но когато нещата вървят, трябва да изполваш ситуацията, за да намериш постоянство и всеки път да си на максимално високо ниво“ отчете нападателят. 

„Все още е рано да се каже, че головете ще продължат да идват, но се надявам, че ще е така. Сега просто трябва да се възстановим и да мислим за следващия мач“ добави Рашфорд, който помага много и за ефективността на Алехандро Гарначо, който е замесен в попадение на всеки 37 минути през сезона.