Маркъс Рашфорд вкара два гола, а Манчестър Юнайтед отнесе Барнзли със 7:0 у дома и се класира за 4-ия кръг на турнира за Купата на Лигата. Гарначо и Ериксен също се разписаха по два пъти. 

Мениджърът Ерик тен Хаг обяви преди мача, че турнирът е важен за отбора му и Червените дяволи се развихриха срещу третодивизионния си съперник. 

Рашфорд, който се разписа и през уикенда срещу Саутхемптън, даде началото на разгрома в 16-ата минута, а след това остави на Антъни да изпълни дузпа, която бразилецът вкара. 

Алехандро Гарначо вкара в добавеното време за 3:0 отблизо, а скоро след паузата се разписа отново, този път след добра работа на Кристиан Ериксен. 

Датчанинът също прекъсна сушата си от над година без попадение, като вкара два пъти в края, а преди това и Рашфорд отбеляза отново. 

Феновете на тима се надяват, че подобрението ще продължи и в първенството, където Юнайтед гостува на Кристъл Палас в края на седмицата. 

Други резултати от турнира: Стоук – Флийтуд Таун 1:1 (2:1 с дузпи), Блекпул – Шефилд Уензди 0:1, Брентфорд – Лейтън Ориент 3:1, Евертън – Саутхемптън 1:1 (5-6 с дузпи), Престън – Фулъм 1:1 (16-15 с дузпи), КПР – Кристъл Палас 1:2.