Новите попълнения на Манчестър Юнайтед Матайс де Лихт и Нусер Мазрауи ще дебютират още в петък вечерта за отбора, когато тимът се изправи срещу Фулъм в първия двубой от новия сезон във Висшата лига. 

Мениджърът Ерик тен Хаг потвърди, че двамата веднага ще попаднат в състава, след като очевидно и има пълно доверие, благодарение на работата си с тях в Аякс преди време. 

„Имаме някои проблеми, но тук не става въпрос за тези, които не са на линия, а за тези, които могат да играят. Имаме добър състав, от който можем да изберем силен тим и ще го направим. Де Лихт и Мазрауи ще бъдат на разположение, както и Хари Магуайър“ заяви нидерландецът, който няма да може да използва контузените Хьойлунд, Йоро, Маласиа и Шоу, а и изтъкна, че отборът му не е готов. 

„Тимът не е готов, но първенството стартира, така че не можем да се скрием, а трябва да се справим. Ситуацията е сложна, защото бяхме на турне в Щатите, а след това към отбора се присъединиха играчите от националните отбори, както и новите попълнения, но ще трябва да се справим в движение“ отчете специалистът.