След слабата игра и загубата от Розенборг в първия си подготвителен мач, Манчестър Юнайтед отговори добре в следващата си контрола, печелейки с 2:0 срещу шотланския колос Рейнджърс пред повече от 56 000 зрители на „Мърифийлд Стейдиъм“. 

Новото попълнение Лени Йоро направи неофициален дебют и помогна на отбора да запази суха мрежа. В стартория състав той си партнираше с Джони Еванс, а сред титулярите бе и Джейдън Санчо, който отново е в отбора, след  като се сдобри с Ерик тен Хаг. 

Много силно за Червените дяволи игра Амад Диало, който откри в 39-ата минута, когато след пас от Мейсн Маунт отлично се освободи и прати топката в далечния ъгъл с великолепен изстрел. В средата на втората част Джо Хюгил бе изведен от Макси Ойеде и оформи крайния резултат. 

За Юнайтед започнаха още Каземиро, Онана и Уан-Бисака, а Тен Хаг направи очаквани 10 смени на почивката, но новопривлеченият Йоро определено показа доста стабилна игра, като интересното е, че през първата част той имаше най-много докосвания до топката от победителите, като участваше сериозно в изнасянето и разиграването. Французинът се отчете с 51 докосвания, от които 44 успешни паса, 4 от които дълги. 

„За мен беше невероятно. Направихме много добър мач като отбор и съм радостен от представянето ни. Доволен съм от начина, по който играх и се надявам, че ще продължа по същия начин“ заяви Йоро.