Ерик тен Хаг може да бъде уволнен от Манчестър Юнайтед, на същата дата, на която клубът се е разделил с Жозе Моуриньо, изчислява вестник „Сън”.  
 
Три загуби в 4 мача от Шампионската лига и 5 поражения в 11 срещи от първенството на Англия е баланс, с който нито един наставник не може да се гордее, още по-малко, когато е начело на Червените дяволи.  
 
Затова и следващите двубои могат да предопределят съдбата на нидерландеца, въпреки че на този етап позицията му все пак не изглежда кой знае колко застрашено.  
 
Тази събота обаче Юнайтед задължително трябва да спечели срещу Лутън последния си двубой преди паузата за националните отбори, а след нея предстоят 3 поредни тежки визити на Евертън, Галатасарай и Нюкасъл.  
 
След домакинства срещу Челси, Борнемут и Байерн, когато тимът може да е аут от Шампионската лига, тимът ще пътува за сблъсък с големия си съперник Ливърпул на 17 декември. Именно на тази дата през 2018-а бе освободен и Жозе Моуриньо. Тогава отборът бе загубил от Мърсисайдци на 16-и, а уволнението дойде след 2 дни. Ако сега резултатите на Тен Хаг са лоши, той може да последва съдбата на Специалния.