Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе страшно доволен след драматичния успех над Брентфорд с 2:1 и обяви, че това трябва да преобърне сезона на отбора му. 

Червените дяволи отново бе бяха впечатляващи и изостанаха след поредната грешка на вратаря Андре Онана преди в добавеното време Скот Мактомини да вкара два гола и да върне спомените от времената на Сър Алекс Фъргюсън. 

„Чувстваме  успокоение, след като един мач, който вървеше толкова лошо за нас, все пак завърши добре. Това показва характера и устойчивостта на този отбор и чувството, че никога не трябва да се отказваш и да преследваш късмета си до последно“ заяви нидерландецът. 

„Гордея се с момчетата, защото показахме търпение и вяра до последно. Това трябва да е повратната точка за нас през сезона, но и рестартиране, защото е ясно, че трябва да стигнем до следващите нива“ добави той. 

„Представянето винаги може и да е по-добро, но не трябва да допускаме да изоставаме в резултата и то след толкова лек гол. След това имахме добри периоди и контролирахме мача дълго време. Трябва да сме по-отговорни, за да можем да печелим. Важно е да намериш момент през сезона, над който да надградиш и мисля, че това е нашият момент“ каза още Тен Хаг, като не пропусна да похвали и героят Скот Мактомини. 

„Той просто носи Ман Юнайтед в сърцето си. Когато играе с този екип, играе за живота си. С подобно влияние това казва страшно много за това какъв играч и човек е“.