Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че все още не знае кога Бруно Фернандеш ще бъде на разположение. Португалският футболист лекува контузения си глезен, а травмата може да му попречи да вземе участие при гостуването на Тотнъм в четвъртък вечер.

28-годишният Фернандеш се контузи при победата след дузпи над Брайтън в полуфиналите за турнира ФА Къп в неделя.

„Ще трябва да почакаме и да видим как се чувства Бруно. Все още не знаем, така че остава под въпрос. Той игра почти цял мач срещу Брайтън, а контузията се получи през първото полувреме. Ще преценим какви са опциите ни“, коментира Тен Хаг.

Мениджърът на „червените дяволи“ вярва, че футболистите на Тотнъм ще бъдат изключително мотивирани за победа след тежката загуба с 1:6, която претърпяха от Нюкасъл през уикенда.

„Очевидно претърпяха сериозно поражение и разбира се, че ще бъдат ядосани и готови за реванш. Въпросът е съперникът да не иска повече победата от нас. Трябва да сме напълно готови за мача и да сме сигурни, че имаме предимство, да доминираме и да водим играта“, каза още нидерландският треньор.

Той похвали нападателя Хари Кейн с думите: „Трябва да се защитаваме като отбор. Хари е умен футболист и не бива да позволяваме ситуации, в които той да има голямо влияние върху срещата.“

Снимка: БГНЕС