Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг засипа с похвали Бруно Фернандеш, който наистина направи силен мач срещу Бетис снощи. 

Португалецът вбеси всички с ужасното си представяне при 0:7 от Ливърпул, но сега се отчете с гол и асистенция при успеха с 4:1. Наставникът обаче го предупреди да сдържа емоциите си, защото спокойно можеше да бъде изгонен за грубо влизане с бутоните срещу вратаря Клаудио Браво. 

„Страстта в играта е негово предимство, но понякога трябва да се контролира по-добре. Когато вложи твърде много емоция, това се превръща в слабост. Той е наясно с това колко малки всъщност  са разликите“ заяви Тен Хаг. 

„Иначе Бруно бе брилянтен. Той поведе отбора от първата минута, направи асистенция и вкара гол, така че съм много доволен. Това показва, че притежава характер. Игра малко по-назад, но се справи страхотно, като подаваше отлични пасове между линиите и бе в основата на създадените положения“ добави босът, който разкри, че е бил любопитен каква ще бъде реакцията на феновете след унижението на „Анфийлд“. 

„Хареса ми отговора на нашите привърженици. Още от началото те бяха зад отбора. Момчетата дадоха енергия на феновете с играта си и получиха такава обратно. Това е прекрасна връзка. Доволен съм, защото показахме добро отношение още от самото начало. Трябваше да водим с 3:0 на почивката, но допуснахме грешка и веднага бяхме наказани. След това обаче се справихме и това отличен мач след случилото се в неделя“.