Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг похвали Джейдън Санчо, но и критикува отбора си за лошия старт при 2:2 срещу Лийдс вчера. 

Англичанинът влезе от пейката и вкара за 2:2, отбелязвайки първия си гол за отбора от октомври миналата година, като през това време тренираше и самостоятелно заради психически проблеми. 

„Много съм щастлив, защото той е на път да се завърне. Знаем, че е великолепен футболист. Без съмнение влиянието му върху отбора може да бъде много голямо. Тази вечер го направи, но сме уверени, че би могъл да прави това постоянно. В добро настроение е, но трябва да продължи да работи. Сигурен съм, че случилото се ще го мотивира допълнително и ще го направи по-силен. Наистина много се радвам заради него, но всичко е в неговите ръце“ каза Тен Хаг. 

Наставникът обаче критикува сериозно отбора си, който допусна гол по-малко от минута след началото, а след това изостана и с 0:2 малко след почивката, преди все пак да се добере до точката. 

„Спечелихме точка, но и загубихме две. И в двете полувремена започвахме ужасно, а това е неприемливо. Особено в дерби. В такъв мач трябва да си готов за битка и да носиш отговорност, а ние не го направихме. Не може да бъдеш изненадан в подобен двубой, в който е ясно, че съперникът ще се хвърли здраво“ изтъкна той.