Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призова играчите си да променят мисленето и манталитета си след драматичната загуба с 2:3 от Арсенал. 

Червените дяволи имаха възможност да увеличат шансовете си за титлата и поведоха на „Емиратс“, но след това допуснаха обрат до 1:2, а след като изравниха получиха късен гол, след който отстъпиха. 

„Може би в следващите часове ще  осъзнаем, че сме на добра позиция, че се развиваме, че вървим в правилната посока, но сега съм много ядосан. Казах на играчите, че ако искат да печелят трофеи трябва да променим манталитета и мисленето си“ заяви след мача нидерландецът. 

„Не може в толкова голям и важен мач да допускаш 3 такива груби грешки, след които ни вкараха 3 гола. Особено при последният им гол. Точката е важна в такъв двубой и трябва да я вземеш. Не може да допускаш подобен гол. Така няма как  да печелим отличия“ добави той. 

„Не бяхме достатъчно дисциплинирани, не следвахме правилата и бяхме наказани. Казах преди мача, че отборът, който иска по-силно победата, ще я постигне. Да, имахме някои, но на това ниво не е време за оправдания. С тренировки можем да променим това, но видяхме, че ни трябва още много, за да стигнем до топ-ниво“ каза още Тен Хаг.