Мениджърът Ерик тен Хаг вярва, че воденият от него Манчестър Юнайтед трябва да привлече нови атакуващи футболисти, за да се подсили за втората част от сезона. Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд се разписаха при успеха за 20-кратните шампиони на Англия с 3:0 срещу Нотингам Форест, демонстрирайки добра форма след раздялата на "червените дяволи" с Кристиано Роналдо.

"Определено разполагаме с играчи, които имат качествата да бъдат при нас. Все пак има още доста двубои до края на кампанията. Сезонът е изключително дълъг, а играем в доста натоварени турнири. Целта ни е да стигнем далеч, но не може постоянно на терена да играят едни и същи футболисти. Трябва ни конкуренция в състава, както и играчи за различни тактически схеми. Търсим правилните нови попълнения за отбора. Критериите, по които се ръководим, са спортни и финансови", коментира нидерландският специалист пред медиите, цитиран от ДПА.

Юнайтед искаше да купи Коди Гакпо, но той премина от ПСВ Айндховен в Ливърпул.

"В атака имаме нужда от футболисти, които да влизат от пейката и да оказват влияние върху развоя на мачовете", каза още мениджърът на отбора от Манчестър.

В събота "червените дяволи" играят като гости срещу Уулвърхямптън в пореден двубой от празничната програма във Висшата лига.