Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг похвали Маркъс Рашфорд, който вкара страхотен гол при победата над Бърнли с 2:0 снощи, която прати отбора на 1/4финалите в турнира за Купата на Лигата. 

Кристиан Ериксен откри в средата на първото полувреме, а през второто английският национал реализира след страхотен слалом и удар по диагонала в далечния ъгъл. Това бе 9-ото му попадение във всички турнири за кампанията. 

„Мисля, че той е на много високо ниво, а и не спира да се подобрява от мач на мач. Той е непрекъсната заплаха и това не бе само в този мач, но и в серия други двубои през сезона. Вкара много голове, помага в  защита, така че съм много доволен от представянето му“ заяви наставникът на Червените дяволи, като предизвика Рашфорд да продължи по същия начин, особено след раздялата с Кристиано Роналдо. 

„Надявам се, че ще запази същото отношение, както и това ниво на представяне и в следващите мачове“ добави нидерландецът, който отказа да коментира раздялата с Роналдо, отново не спомена името му и заяви, че клубът е коментирал ситуацията с португалеца. 

Попитан дали знае кога Джейдън Санчо ще се присъедини към отбора, след като не е готов психически и физически, той бе повече от лаконичен и отговори: „Не“.