Хари Магуайър остава капитан на Манчестър Юнайтед, въпреки слабото си представяне през миналия сезон. 

Това обяви мениджърът Ерик тен Хаг, след  като лидерската позиция на защитника бе поставена под въпрос и мнозина очакваха лентата да бъде на ръката на друг. Интересът към Лисандро Мартинес от Аякс също показва, че ситуацията около англичанина изобко не е ясна. 

„Хари Магуайър е нашият капитан. Все още трябва да опозная футболистите, но той е утвърден капитан и е постигнал много успехи“ заяви босът на Червените дяволи пред контролата срещу Ливърпул утре в Тайланд. 

Интересно е, че Тен Хаг даде надежда на Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал, че могат да попаднат в плановете му, въпреки че за французина със сигурнос се считаше, че ще бъде продаден. 

„Това, което искам да разбера и да видя е дали те могат да нараняват нашите съперници. Все още обаче не сме изиграли нито един мач. Работим от 2 седмици и момчетата се справят добре, но трябва да видим кои са най-добрите“ добави наставникът. 

С думите си той показва, че не изключва никой от сметките си и е готов да опита да възроди кариерите в отбора на Рашфорд и Марсиал, въпреки усещането, че двамата нямат бъдеще в тима.