Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник призна, че отборът му е бил надигран от Уулвърхемптън снощи. 

Червените дяволи така и не успяха да се справят с добре организирания си съперник и загубиха с 0:1 у дома след късен гол на Жоао Моутиньо. 

„Уулвърхемптън бе най-добрият отбор, който сме срещали до момента и имахме доста повече проблеми. Не успяхме да ги пресираме и да затрудним взаимодействията им, тъй като те наистина се справиха много добре. Имахме някои по-добри периоди, но като цяло съперникът бе по-добър от нас“ заяви германецът. 

„Не искам да говоря за индивидуалности. Всичко зависи от колектива. Наистина не играхме добре в нито едно отношение. До почивката ни липсваше сериозна организация, а след нея променихме формацията си, но и това не помогна. Може би имаше само едни около 15 минути, в които можехме да вкараме, когато ударихме гредата“ добави той. 

„Допуснахме на няколко пъти Моутиньо да бъде свободен и при ситуацията за гола той се възползва. Разочаровани сме от резултата, но и от представянето ни. Големият проблем бе в средата на терена, където така и не успяхме да вземем контрол“ обясни още Рангник.