Манчестър Юнайтед е готов да 120 милиона евро за две южноамерикански звезди, съобщават медиите в Англия.


Става въпрос за нападателят на Пари Сен Жермен Едимсон Кавани и Хамес Родригес от Реал Мадрид. Към футболистът на френския шампион сериозен интерес има и от Челси.

Лондончани обаче най-вероятно ще изберат постоянен трансфер на Гонсало Игуаин, който е собственост на Ювентус.

32-годишният Кавани е най-добрият голмайстор във френската Лига 1 с 192 гола в 272 мача, а Оле Гунар Солскяер го иска за заместник на Ромелу Лукаку, който наскоро призна, че мечтае да играе в Италия.

Шефовете на Юнайтед са готови да платят и 60 милиона евро на Реал Мадрид за Хамес Родригес. Колумбиецът това лято трябва да се завърне в Испания, след като досега игра под наем в Байерн Мюнхен.

Родригес е смятан за най-вероятен заместник на Алексис Санчес.

Вижте класирането във Висшата лига 

Самият Лукаку заяви, че не е сигурен относно бъдещето си в Юнайтед. "Не знам, но сега няма да опровергавам слуховете. Все още имам договор", отговори Лукаку на въпрос дали ще продължи да носи екипа на 20-кратните шампиони на Англия и през сезон 2019-2020.

Лукаку е без нито един реализиран гол в последните осем двубоя от всички турнири. "Трябва да вярваме, това е в основата на клуба. Остават ни още два мача и трябва да ги спечелим, демонстрирайки добър футбол", каза още 25-годишният белгийски национал.

Той премина на "Олд Трафорд" през лятото на 2017 година, подписвайки договор за пет сезона.

Манчестър Юнайтед остана на шесто място и два кръга преди края на сезона има минимални шансове да се класира в челната четворка.