Не сме чак толкова зле, колкото хората си мислят. Това обяви Жозе Моуриньо след знаменития обрат на Манчестър Юнайтед срещу градския съперник Сити. 

Червените дяволи бяха трагични до почивката, но имаха късмета да губят само с 0:2, след което направиха страхотен обрат, спечелиха с 3:2 и отложиха празненствата за титлата. 

„Ние сме обаче малко по-добри, отколкото хората си мислят, играчите са малко по-силни и аз съм малко по-добър треньор. Заслужававе повече уважение“ заяви Моуриньо след обрата.  

„Естествено, че те искаха да спечелят титлата в този мач. Със сигурност ще станат шампиони, но не веднага. Превъзхождат останалите, докато нашата цел е да завършим втори и да покажем, че сме вторият най-добър отбор в първенството. Аз обаче ги поздравявам за титлата, която заслужават да спечелят“ добави той. 

„Владеехме повече топката, отколкото обикновено съперниците на Сити го правят, така че бе важно да запазим увереността си и да изчакаме шанса да вкараме. Има много мачове, в които има обрат от 0:2 и това е един изключително важен резултат за нас“ изтъкна португалецът. 

„Нуждаем се от 6 точки, за да си гарантираме място в Топ 4, но искаме да сме втори и тези 4 точки пред Ливърпул са много важни. Наистина Пол имаше някои не чак толкова убедителни мачове, но напоследък се подобри и аз съм много радостен за него. Матич и Ерера също бяха страхотни“