Жозе Моуриньо отново критикува феновете на Манчестър Юнайтед за това, че не създавът достатъчно шум на „Олд Трафорд”. 

Това стана след победата над Хъдърсфийлд с 2:0, при която Алексис Санчес откри сметката си за Червените дяволи, реализирайки след добавка при пропусната дузпа от самия него. 

„Алексис има само 3 участия за нас, като това бе първият му мач на „Олд Трафорд”, който въпреки че е доста тих, разполага с голям терен, тревата е отлична и футболистите се чувстват отлично” заяви той. 

Запитан да разясни коментара си, Жозе добави: „Все пак ние не сме Портсмут. Помня, че на техния малък стадион, атмосферата бе абсолютно невероятна. Тук е малко тихичко и няма много голям ентусиазъм, но играчите все пак обичат домакинските срещи”. 

Преди време португалецът отново се бе изказал по подобен начин по отношение на атмосферата в домакинските мачове, но в началото на сезона отказа да се срещне с организацията на феновете. Освен това Моуриньо за пореден път заяви, че не очаква лидерът Сити да бъде настигнат, въпреки че разликата падна до 13 точки. 

„Все пак всичко зависи от тях и не чак толкова от нас. Трудно е да се предположи, че те ще загубят толкова много точки, след като до момента загубиха едва 10. Както обаче вече казах, ние се подобрихме в сравнение с миналия сезон, показваме еволюция и това е добре”.