Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа заяви, че е изненадан от появата на талант като Рашфорд и се надява младокът да остави трайна следа при "червените дяволи".

За по-малко от два месеца, 18-годишният футболист се превърна от неизвестен в академията играч, до един от най-обещаващите млади таланти.

Тийнейджърът вече има седем гола, а последният бе в събота срещу Астън Вила, когато Манчестър Юнайтед победи с 1:0.

Говорейки пред клубната телевизия на Юнайтед Де Хеа похвали Рашфорд и каза: "Това е невероятно, нали? Този играч е наистина млад и вкарва много голове".

"Надявам се, че в продължение на много години той ще бъде част от този клуб и ще продължи да играе страхотно. Той е срамежлив младеж и наистина е добро момче и добър съотборник. Страхотно момче", продължи Де Хеа.

Относно мача срещу Астън Вила вратарят заяви: "Мисля, че не играхме добре, но понякога има и такива мачове, в които точките са по-важни от играта".

"Мисля, че през целия сезон се справяме много добре в защита и трябва да продължим да го правим. Искаме да бъдем в топ 4, а за целта трябва да спечелим всички мачове до края и да се надяваме другите отбори да сгрешат. Ще видим какво ще стане в края на сезона", завърши Давид де Хеа.