Уест Бромич - Манчестър Юнайтед - мач от 28-ия кръг на английската Висша лига, стадион "Дъ Хоутърнс", 18:00 часа българско време

Групата на Уест Бромич:

Вратари: Фостър, Майхил

Защитници: Честър, Олсoн, Маоули, Гамбоа, Доусън

Халфове: Гарднър, Якоб, Флетчър, Сандро, Морисън, Маклийн, Сесеньон

Нападатели: Рондон, Берахино, Ламбърт, Аничебе

Контузени: Морисън, Брънт, Евънс (под въпрос), МакМанаман (под въпрос)

Наказани: няма

Групата на Манчестър Юнайтед:

Вратари: Де Хеа, Ромеро

Защитници: Рохо, Блинд, Фосу-Менса, Дармиан, МакНеър

Халфове: Карик, Шнайдерлин, Лингаард, Мата, Перейра, Ерера, Депай, Янузай

Нападатели: Рашфорд, Марсиал

Контузени: Бортуик-Джаксън, Джоунс, Швайнщайгер, Руни, Шоу, Йънг, Смолинг (под въпрос), Валенсия (под въпрос)

Наказани: няма

Прогнозата на Gol.bg:

Манчестър Юнайтед живна в последните две седмици и записа четири поредни победи във всички турнири. През седмицата на "Олд Трафорд" имаше усмивки, въпреки че победата 1:0 над Уотфорд дойде трудно с късен гол на Хуан Мата.

Днес се очертава и мъчно гостуване на коравия Уест Бромич, който прави последни напъни, за да си осигури спасителния брой точки и да диша по-спокойно до края на сезона.

Победата е далеч по-необходима на Юнайтед, който се бори за място в Шампионската лига. "Червените" дяволи нямат право на грешка, предвид вчерашните победи на конкурентите Манчестър Сити и Уест Хям.

От хлапетата на "Олд Трафорд", които налага Луис ван Гаал, се очаква да започна централния защитник Фосу-Менса, както и сензацията Маркъс Рашфорд, забил 4 гола в три двубоя. Младият нападател отново ще води атаката на Юнайтед, а завърналият се в игра Антони Марсиал отново ще играе на фланга.

Уест Бромич се намира в прилична форма с пет поредни мача без загуба. Големият удар за мениджъра Тони Пюлис е контузията на Крис Брънт, който ще отсъства шест месеца и ще отпадне от националния отбор на Северна Ирландия за Евро 2016. "Торбаланите" са изключително коварен съперник, който може да бие всеки у дома, но може и да бъде сразен от всеки.

Юнайтед изпитва доста трудности при гостуванията си на отборите от долната половина, като срещу шест от тях има само една победа. Уест Бромич е способен да създаде много ядове на "червените дяволи" и има сили най-малко за точка в този мач.

Резултат: 1:1