Давид де Хеа ще се върне по-рано от очакваното, за да намали поне малко проблемите в Манчестър Юнайтед с контузени играчи. 

Вратарят получи травма на загрявката преди мача с Мидтиланд миналата седмица, но сега се оказа, че проблемът с коляното е по-малък и той може да бъде на линия за реванша с датчаните в четвъртък. 

Снощи Юнайтед стигна 1/4финалите на ФА Къп след 3:0 над Шроусбъри, но контузиите продължиха, като този път Бортуик-Джаксън, Уил Кийн и Джеси Лингард получиха травми, което наложи дебют да направи Джо Райли, а в края отборът завърши мача с 10 души. 

Както е известно с травми са още Матео Дармиан, Фил Джоунс, Ашли Йънг, Маркос Рохо, Люк Шоу и Антонио Валенсия. Запитан дали трудно ще определи отбора при това положение за четвъртък, Ван Гаал отговори подобаващо: „Всъщност е лесно, защото нямам особен избор“. 

„Исках да дам почивка на Марсиал и Мата след почивката, но за съжаление Уил Кийн пострада отново, а в края дори бяхме и с 9 души, тъй като Лингард получи удар. Явно смените, които направих не бяха много добри“ заяви холандецът след победата.