Новата звезда на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал бе избран за играч на месец септември във Висшата лига. 

Младокът опроверга скептиците със страхотно представяне още в първите си мачове и разсея набързо съмненията, че платените за него 36 милиона паунда са твърде много пари. 

19-годишният футболист вкара в дебюта си срещу Ливърпул, а след това се разписа още на два пъти при успеха над Саутхемптън, като цялостното му представяне и влияние върху играта бе наистина отлично. 

Той стана първият играч на Юнайтед от Робин ван Перси през април 2013-а, който печели приза за №1 на месеца. Той обаче остана втори в клубната класация за най-добър за септември, като бе изпреварен със съвсем малко от Хуан Мата. 

Наградата сред мениджърите спечели Маурисио Почетино от Тотнъм, който изведе Шпорите до 3 поредни победи за периода, последната от които срещу Манчестър Сити, бе наистина впечатляваща. 

„Тази награда се дължи на колектива и всеки свързан с клуба има принос за нея. Септември бе наистина великолепен и се надявам на още радостни моменти“ каза Почетино, чийто тим ще се изправи срещу Ливърпул в дебюта на Юрген Клор утре.