Вратарят на Тотнъм Юго Лорис ще отреже Манчестър Юнайтед. Това заяви Брад Фрийдъл, който през сезон 2012/13 беше изместен именно от френския национал от титулярното място "Уайт Харт Лейн".

"Червените дяволи" са набелязали Лорис за заместник на Давид де Хеа, който почти сигурно ще премине в Реал Мадрид. Но американецът не вярва, че бившият му съотборник се опитва да напусне Лондон, за да заиграе на "Олд Трафорд".

"Според мен той не иска да напусне Тотнъм на всяка цена. Юго е играч на отбора, капитан и ще остане такъв. Не виждам как ще настъпи промяна. Дори не трябва да обсъждам това с него, защото съм сигурен в решението му", каза Фридъл, след което заяви, че няма да се изненада, ако Де Хеа преподпише с Юнайтед.

Договорът на испанския национал е за още един сезон, след което може да напусне "Театъра на мечтите" като свободен агент. "От моя ограничен опит в мачовете срещу Де Хеа, съм останал с впечатлението, че е отговорен и добър човек".

"Не вярвам формата му да спадне, ако остане в Юнайтед. Може би ще го видим да поднови контракта си с клуба", прогнозира Фрийдъл.