Има голяма вероятност вратарят на Манчестър Юнайтед да остане резерва в двубоя срещу Тотнъм на старта на Висшата лига в събота. 

Според английските медии Луис ван Гаал сериозно обмисля възможността да остави испанеца на пейката за сметка на новото попълнение Серхио Ромеро. 

Босът на Червените дяволи не е доволен от формата на испанския страж, който има желание да премине в Реал Мадрид и това явно влияе на играта му. 

В двубоя с ПСЖ наскоро, Де Хеа бе доста разконцентриран, като първо подаде топката на Златан Ибрахимович, който пропусна да открие, а след това не се намеси както трябва в ситуацията, от която французите откриха резултата. 

Евентуалното оставяне на испанския национал извън титулярите ще означава, че може би трансферът му на „Сантяго Бернабеу” все пак ще се осъществи. 

Освен това се твърди, че Ван Гаал вече е твърдо решен да привлече Юго Лорис от Тотнъм за наследник на Де Хеа. Французинът ще струва 21 милиона паунда на Юнайтед. В момента той се възстановява от фрактура на китката и участието му в първия двубой от сезона не е сигурно.