Една от най-големите саги през този трансферен прозорец е към своя край. Според El Confidencial Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид са се разбрали за Давид де Хеа и той ще продължи кариерата си на Сантяго Бернабеу".

Още по темата

 

"Червените дяволи" ще приберат 40 милиона евро за вратаря, а сделката ще бъде официално обявена до края на седмицата. Де Хеа ще подпише договор за 6 години, заплатата му ще е 5 млн. евро на сезон.

Сагата със стража продължи повече от месец, но в крайна сметка Юнайтед се съобрази с желанието на футболиста. Неговият договор е до следващото лято и английският клуб рискуваше да изпусне Де Хеа като свободен агент.

Сега на "Олд Трафорд" ше търсят нов вратар, като сред целите им са Юго Лорис от Тотнъм и Фернандо Муслера от Галатасарай. От зимата в Юнайтед играе и Виктор Валдес.

Трансферната цел на "червените дяволи" – Серхио Рамос, пък ще остане в Реал. Поне това е мнението на легендата на "белия балет" Франсиско Хенто, който за 18 години в отбора има 12 титли на Испания и 6 европейски купи.

"Не искам да си тръгва, но имам съмнения, че Икер Касияс ще остане. Серхио Рамос обаче няма да напусне", каза 81-годишната легенда.