Защитникът на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг смята, че той и Фил Джоунс са успели да запълнят празнината, оставена от напускането на дългогодишните бранители на тима Рио Фърдинанд и Неманя Видич.

Още по темата

 

"Мисля, че успяхме. Това е нещо, което се изгражда с течение на времето. Ние имахме нашите шансове този сезон и сега става дума за това да продължим по същия начин следващия сезон", каза Смолинг.

"Този сезон беше "всичко или нищо", като имаме предвид напускащите централни защитници миналото лято. Това беше шанс за други играчи да покажат какво могат. За щастие аз бях един от онези, които направиха добро включване, особено през втората половина от кампанията."

"Като изключим началото на сезона, когато имах няколко контузии, направих добра кампания и мениджърът показа вярата си в мен. Сега ние поемаме повече риск, в сравнение с повечето други отбори. Но това е стилът на нашия мениджър и всички го приехме."

"Според мен това ми помогна в мачовете. Освен това беше хубаво да изиграя още един мач за Англия. Сега мислим върху надграждането за следващия сезон", добави Смолинг.