Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал призна, че е доста притеснен от факта, че отборът му вече в три мача подред не успява да вкара попадение и допуска загуби.

"Червените дяволи" претърпяха шокиращо домакинско поражение от Уест Бромич с 0:1, а освен това за пореден път не успяха да вкарат попадение.

Робин ван Перси пък се превърна в грешник за домакините, след като изтърва дузпа.

"Обикновено Робин изпълнява дузпите много добре, но в този случай вратарят на Уест Бромич спаси по един наистина много добър начин", отдаде дължимото на Майхил мениджърът на Юнайтед пред клубната телевизия.

"Дузпата бе най-добрият ни шанс да вкараме, но за съжаление го пропиляхме".

"Със сигурност съм притеснен от това, че не можем да вкараме гол вече в три мача подред. Това не е случайност. Срещу Челси, Евертън, а и сега срещу Уест Бромич имахме шансове за гол, но просто топката не влиза в противниковата врата".

"Като мениджър мога да кажа, че не сме били слаби, но мога да заявя, че просто късметът не бе с нас".

"Загубихме три пъти подред, така че играчите също имат вина за това нещо. Тези три загуби започват да клатят мястото ни в челната четворка, но все пак се надявам да го запазим".

"Абсурдно е, че Уест Бромич спечели с 20 процента владение на топката, но това се случва. Те просто паркираха автобуса пред вратата си, а освен това вратарят им бе фантастичен. Не мисля също, че гостите ни дадоха достатъчно пространства за действия да си развиваме атаките напълно и да вкараме".

"Голът им дори не дойде от положение. Това бе удар от фаул при който се получи нещастен за нас рикошет и топката попадна във вратата. Това, което стана, е невероятно. Те ни вкараха без положение, а ние пропиляхме толкова много шансове. Това обаче е красотата на футбола", завърши холандецът.