Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Анхел ди Мария отново увери, че не е преминал на стадион "Олд Трафорд" за повече пари, а заради желанието си да носи емблематичната фланелка с №7.

Аржентинецът получава 200 000 паунда на седмица в новия си клуб, но основен мотив за трансфера му на Острова по неговите думи е желанието да върне блясъка на "червените дяволи".

"Толкова съм горд от себе си, след като преминах в Юнайтед. Чувствам се невероятно, трудно е да се опише. Истински исках да премина в Юнайтед, исках да нося тази фланелка", каза Ди Мария, цитиран от вестник "Мирър".

"Толкова е хубаво да нося №7 на гърба си. Тази фланелка е била притежание на някои от най-великите играчи в историята на Манчестър Юнайтед и съм наясно, че това е нещо огромно за феновете на тима."

"Смятам, че хората са щастливи с мен. Затова трябва да защитавам честта на фланелката. Трябва да призная, че бях наясно с това, което ме чака тук, но Манчестър Юнайтед надмина очакванията ми."

"До момента всичко е перфектно за мен. Имаме играчи, които са в състояние да върнат отбора на мястото, което заемаше допреди няколко сезона."

"Вече показахме, че можем да вършим нещата по правилния начин. Трябва да се опознаем по-добре, защото има доста нови играчи. Но аз ви уверявам, че ще се борим за трофеи. Дойдох тук да печеля титли и да върна Юнайтед там, където му е мястото", добави Ди Мария.