Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е бил вчера в Кардиф, за да преговаря с Реал Мадрид за трансфера на Анхел ди Мария, пише „Дейли Мейл”. 

Според изданието Червените дяволи са възобновили интереса си към аржентинеца, който бе считан, че ще премине в ПСЖ, но до сделка с французите не се стигна заради високата му цена. 

От Юнайтед се надяват да постигнат споразумение за играча за по-малко от исканите от Реал около 60 милиона евро и да се подсилят с Ди Мария, който бе определен дори от новия мениджър Луис ван Гаал като един от най-добрите флангови футболисти в света. 

От „Олд Трафорд” отдавна искат да привлекат играча, след като още сър Алекс Фъргюсън, а след това и наследникът му Дейвид Мойс се надяваха да го вземат, но така и не постигнаха споразумение с Реал. 

Все пак до края на месеца Червените дяволи са готови да развържат кесията и да подсилят отбора с още футболисти, като освен Ди Мария в плановете на тима са защитника Маркос Рохо от Спортинг Лисабон и Далей Блинд от Аякс, като за тримата може би ще бъдат необходими около 80 милиона паунда.