Тотнъм - Арсенал, среща от 35-ия кръг на Висшата лига, стадион "Уайт Харт Лейн", Лондон. 18:05 часа българско време.

Вероятните състави на двата тима:

Тотнъм: Лорис, Вертонген, Алдервейрелд, Дайър, Дейвис, Дембеле, Уаняма, Уолкър, Али, Ериксен и Кейн

Арсенал: Чех, Кошчелни, Холдинг, Габриел, Чембърлейн, Рамзи, Джака, Монреал, Санчес, Йозил и Уелбек

Гледайте мача на живо тук!

Прогноза на Gol.bg: 
През годините Арсенал доминираше над своя лондонски противник, но сега ролите са разменени. Спърс играе атрактивен и силов футбол и е фаворит за успеха днес.

Още повече, че отборът на Маурисио Почетино все още има шансове да спечели титлата, тъй като е само на 4 точки от лидера в класирането Челси. Тимът обаче няма право на грешка до края и същевременно трябва да се надява на такава от лондончани.

Домакините са разкъсвани от кадрови проблеми и аут заради най-различни контузии са Роуз, Ворм, Картър-Викър, Ламела и Уинкс, но за щастие сред въпросните играчи повечето играят периферна роля.

За гостите контузени са Мустафи, Оспина, Перес, Касорла и Рейн-Аделайд. 

Успехът може да бъде определен също като задължителен за гостите, тъй като именно през него минават шансовете на тима да се бори за място в топ 4. 

И двата тима се намират в добра форма напоследък и са записали еднакви показатели в последните си 5 мача от всички турнири - по 4 победи и 1 поражение.

Toтнъм не познава вкуса на загубата в последните 5 мача с Арсенал, като тимът е записал 1 успех и 4 ремита.

Отборът обаче никога не е бил в серия от 6 мача в които да не познава вкуса на загубата срещу своя противник, така че днес може да бъде пренаписана историята на това лондонско дерби.

Нашата прогноза е успех с 2:1 за Спърс.

Прогноза: Тотнъм - Арсенал 2:1