Яя Саного заяви, че постепенно започва да влиза в ритъм и е уверен, че ще дойде и неговият голям момент.

Нападателят на Арсенал имаше труден първи сезон в клуба, като получи малко шансове и не успя да впечатли с изявите си. През лятото той имаше добра предсезонна подготовка, но след това се контузи и трябваше да бъде извън игра за известно време.

В този период в клуба дойде Дани Уелбек и веднага предизвика фурор с головете си. Саного обаче не се притеснява от това и е уверен, че ще дойде и неговото време.

"Усещам напрежението, но хората не трябва да забравят, че само преди три години живеех на улицата. Сега играя за Арсенал", коментира Саного пред официалния сайт на клуба.

"Когато преминах в Оксер знаех, че искам да стана футболист. И си казах, че трябва да бъда най-добрият играч там. Трябваше да подпиша този договор и след като бях контузен две години, Арсенал ме намери".

"Головете ще дойдат, стига да работя здраво. Винаги съм позитивен и обикновено веднъж като започна да вкарвам, след това не спирам. Не съм си поставил цели, единственото което ме вълнува е да играя и да подобрявам играта си".

"Разбира се, че хората ще ми оказват натиск. Понякога получавам позитивна критика, понякога тя е несправедлива. Но аз бавно започвам да наваксвам и съм уверен, че времето ми ще дойде".