Полузащитникът на Челси Киърнан Дюсбъри-Хол заяви, че е много щастлив от домакинската победа с 4:2 над Гент в турнира Лига на конференциите и от факта, че отбеляза четвъртия гол за лондончани.

"Много съм щастлив. Чакам този момент откакто дойдох тук, просто за да покажа на хората какво мога и да правя нещата, в които съм добър. Победата е най-важното нещо, но да отбележиш гол пред феновете на своя тим е специално чувство. Никога няма да забравя този момент", коментира Дюсбъри-Хол, цитиран от официалния сайт на европейската футболна централа (УЕФА).

"Имаме един от най-добрите отбори в Англия. Можете да видите, че пуснахме различен стартов състав и беше толкова, толкова силен. Трябва да отдадем дължимото на всички в този футболен клуб и на всички състезатели", продължи полузащитникът на Челси.

"Хубаво е да има конкуренция. Всеки, който не играе, прави всичко по силите си да получи възможност. Това прави всички по-добри. Доволен съм, че успяхме да удължим победната си серия (пет мача във всички турнири)", добави Киърнан Дюсбъри-Хол.

Снимка: БГНЕС