Мениджърът на Челси Антонио Конте призна, че отборът ще се бори здраво до края, ако може да финишира в челната четворка.

Разликата между лондончани и четвъртия в класирането Тотнъм е само 2 точки, а с третия в таблицата Ливърпул тя е 3 точки, така че реално погледнато има някакви шансове "сините" да се наместят в топ 4 след края на кампанията.

Вчера тимът записа успех с 1:0 над Ливърпул и по този начин вече има четири поредни победи на сметката си в последните срещи.

"Изправихме се срещу един добър отбор и в крайна сметка направихме това, което се искаше от нас. Бе задължително да спечелим и го направихме. Срещу нас имаше един наистина страхотен тим", обяви специалистът на пресконференцията след мача.

"Това бе един много добър мач. Показахме голямо желание и голяма воля за победа. Запазихме надеждата си жива. Много съм щастлив както за играчите, така и за феновете, защото всички те заслужаваха един такъв мач". 

"Целта ни е да се опитаме да завършим сезона по най-добрия начин, макар че не всичко е в нашите ръце. Ние ще се постараем да си вземем мачовете до самия край и след това ще видим на кое място сме в класирането". 

"Въпреки големите трудности през този сезон, ние все още сме живи и имаме желание и воля да се борим".

"Жиру? Може би имахме нужда от точно такъв тип играч като него. Футболист с голяма личност и голям международен опит".