Гари Невил отговори на Антонио Конте, който не остана доволен от критиките по адрес на играта на Челси срещу Ман Сити и обяви, че анализаторите говорят глупости. 

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед обаче потвърди думите си и заяви, че отново е гледал двубоя и мнението му не се е променило. 

„Не използвам епитети по адрес на играта като „разочароваща” и „неприемлива” лесно. По време на коментара замълчах за 2-3 минути, което не се случва често и Мартин Тайлър ще потвърди това. Трябваше обаче да осъзная това, което виждам и ако трябва да съм честен то бе отвратително” заяви Невил. 

„Мога да приема да не владееш топката и да не атакуваш често, тъй като Ман Сити си подава отлично топката. Не мога обаче да свържа това с най-добрите отбори в света. Да, Сити са страхотен тим, който играе с голяма енергия, но играчите на Челси просто си бяха взели ден почивка” добави той. 

„Антонио Конте обяви, че говорим глупости, но може би трябва отново да гледа мача. Когато бе треньор на Ювентус отборът му играеше с агресия, отлична организация и амбиция. Сигурен съм, че ще остане много разочарован. Мога да гарантирам, че шефовете на Челси няма да приемат подобно представяне” каза още Невил.