Защитникът на Реал Мадрид и Испания отрече да е критикувал Сеск Фабрегас и Диего Коста за представянето им в националния отбор.

Двамата играчи на Челси се представят страхотно във Висшата Лига, но не можаха да помогнат на Испания да избегне загуби от Франция в контрола и от Словакия в квалификациите за Евро 2016.

По-рано Рамос заяви, че играчите трябва да показват същата лоялност към националния отбор, както и към клубните. Фабрегас и Диего Коста ще пропуснат мачовете на страната си заради леки контузии.

"Подчертах отдадеността, която трябва да има в националния отбор. Не съм казвал, че те двамата я нямат. Нищо такова", коментира Рамос пред ТВЕ.

Същевременно и Висенте дел Боске заяви, че няма конфликти в съблекалнята.

"Като треньор трябва да управляваш както техническите аспекти, така и човешките. Относно човешките взаимоотношения не съм имал никакви проблеми",коментира той, цитиран от Goal.com.

"Просто имаше онзи период, в който Барселона и Реал Мадрид бяха в остро съперничество и тогава имахме лош опит. В момента това е само лош спомен. Така че в момента нямаме проблеми в съблекалнята".

"Относно футбола, имаше някои обстоятелства. Може би лоши треньорски решения, може би някои играчи не стигнаха върхово ниво на световното първенство. Всички тези неща създадоха дупка, която направи невъзможно да преодолеем групата си в Бразилия".