Спортният директор на Байер Леверкузен Руди Фьолер посъветва колегите си от Хофенхайм да купят здрави мрежи, за да не стига отново до снощната конфликтна ситуация.

"На нас също ни е неудобно, че такъв гол е признат. Но ние нямаме вина, същото се отнася и за Щефан Кислинг", каза Фьолер, цитиран от sport1.de.

"Навярно той самият също не е видял добре ситуацията на терена. След срещата го питах какво е видял. Той не беше сигурен."

"Това, което ме изненада бе защо от Хофенхайм не казаха нищо, след като са били сигурни, че няма гол. Топката със сигурност не беше насочена във вратата."

"И един съвет към хората от Хофенхайм - в този клуб инвестираха толкова много пари за този чудесен стадион, но следващият път трябва да купят здрави мрежи, за да не се стига до подобни ситуации."

"От доста години съм във футбола, не съм имал друг такъв случай. Съдията се опита да направи всичко, за да може мачът да завърши 2:2. Навярно така щеше да бъде най-добре за всички. Дузпата в полза на Хофенхайм беше някакъв виц", завърши Фьолер.