Голмайсторът на Вердер Бремен Франк Ди Санто се оказа майтапчията в съблекалнята.  Стрелецът пусна интересни снимки на страницата си в социалната мрежа Туитър, на които си е правил селфита със спящите си съотборници в самолета.

"Бременските музиканти" изкараха изтощителен лагер в Цилер (Австрия) и използваха отпътуването към дома за сън. Ди Санто обаче реши да се снима с колегите си точно в този момент и по-късно не пропусна да се майтапи с тях в Туитър.

Сред "жертвите" на южноамериканеца са новият Антъни Уджа, вратарят Ерик Оелшлегер, подавач №2 в Бундеслигата за миналия сезон Златко Юнузович, Феликс Кроос, Изет Хайрович и някои от треньорите.

"След 18 дни здрава работа е винаги добре да си отпочинеш малко. Хахаха, обичам ви, приятели мои", написа Ди Санто, останал на шесто място в листата на голмайсторите в Бундеслигата миналия сезон.

Пътуването на отбора беше дълго и изтощително: с автобус до Мюнхен, после със самолет до Хановер и с втори автобус до Бремен.

Заради 13-те гола на Ди Санто през миналия сезон в първенството от Вердер искат да го задържат, предлагайки му годишна заплата от 2.4 милиона евро.

Футболистът обаче иска да отиде в отбор, който участва в Шампионската лига. Договорът на нападателя изтича догодина.