Селекционерът на Германия Йоахим Льов заяви, че целта пред неговият тим в мача срещу Ирландия са трите точки. От групата на световните шампиони заради грип отпадна Кристоф Крамер.

"Утре искаме победата на всяка цена срещу Ирландия, за да поправим щетите от загубата с 0:2 от Полша. За мястото на Крамер имаме няколко варианта, които можем да изберем. Матиас Гинтер и Себастиан Руди са едни от опциите, но също така можем да изберем и по-офанзивен вариант", заяви Льов на пресконференция.

"Карим Белараби ще започне мача от самото начало, защото срещу Полша той направи това което може и свърши поставените от нас задачи. Рюдигер и Дурм също ще играят в мача с Ирландия. Ще им дам достатъчно време. Ясно е че играч от световна класа като Лам не може да бъде заместен веднага."

"За двубоя с Полша имахме четири основни цели: да покажем добра организация, да предотвратяваме контраатаки на противника, да създаваме положения и да вкарваме голове. С изключение на четвърта точка се справихме, но не се възползвахме от шансовете си."

"И преди време съм доказал, че в приятелските срещи и в двубоите срещу смятани за по-слаби съперници давам почивка на основни играчи. Натоварването е изключително високо, но то не се дължи само на националния отбор", завърши Льов по темата за тежката програма на професионалните футболисти.