Старши треньорът на Наполи Антонио Конте коментира темата за преговорите между отбора и грузинския национал Хвича Кварацхелия за подновяването на договора на футболиста, но без да разкрива детайли. Конте обясни, че разговори текат от известно време, но за клуба има и други приоритети, като настоя настоя, че фактите и цифрите от операцията трябва да бъдат разкрити от спортния директор.

Специалистът не скри, че се надява Кварацхелия да подпише нов контракт с Наполи, но обясни, че е помолил всички свои футболисти да демонстрират пълна ангажираност до края на сезона, независимо от ситуацията около договорите им.

Антонио Конте смята, че грузинецът е изпълнил всичко, което е поискано от него досега, но призна, че във футбола може да се случи всичко.

"Въпросът се дискутира от известно време. Определено има разговорите между двете страни", потвърди Конте и добави:

"Навлизането в детайли е работа на клуба и спортния директор, така че евентуално те ще говорят за цифри."

"Няма да навлизам в конкретика. Всичко, което мога да кажа е, че Хвича прави всичко, което искам от него. Той е концентриран върху сезона и е лидер за пример. Този сезон е наистина важен за нас. Надявам се нещата да се подредят и да се постигне споразумение, но също така знам, че всичко може да се случи във футбола и че трябва да има споразумение, което да угоди на всички", коментира още старши треньорът на Наполи.

Снимка: БГНЕС