Двадесет и една минути, за да остави своя отпечатък. Да, това ще бъде Наполи на Кварацхелия. Груцинецът игра за първи път под ръководството на Конте в контролата срещу Егнатия спечелена от Наполи с 4:0. Кварацхелия вкара първия гол в мача с прекрасно отиграване - поемане на топката с десния крак и без да пада удар от воле с левия.

Срещу Егнатия - шампион на Албания - Наполи се развихри. След Квара се разписаха Политано, Симеоне и Нгонге (последвите два гола с асистенции от Дзербин) . Наполи игра с типичното за Конте 3-4-2-1 и изглеждаше добре, с ред и агресия. И то срещу отбор, който е по-напред в подготовката, който вече е изиграл три официални мача (първи мач и реванш от предварителния кръг на Шампионската лига и първи мач от втория кръг на конференцията), което прави и резултата, и представянето по-ценни.

Треньорът остави извън състава спрягания за трансфер Виктор Осимен. Триото в защитата бяха Ди Лоренцо, Рахмани и Натан. Шедира, който вкара 7 гола за Фрозиноне миналия сезон, водеше атаката на Наполи. Новото попълнение Леонардо Спинацола също бе в стартовия тим.