Според вестник "Тутоспорт" Виктор Осимен се е договорил за личните си условия с ПСЖ, но тима от Лига 1 все още преговаря с Наполи. Нигериецът е готов да се присъедини към ПСЖ и вече си е стиснал ръцете с френския клуб, според петъчното печатно издание на "Тутоспорт". Според информацията 25-годишният футболист се е съгласил да подпише петгодишен договор на стойност 14 млн. евро на сезон.

Неговият агент Роберто Календа беше във френската столица по-рано тази седмица, за да преговаря с ПСЖ, а сега гигантите от Лига 1 трябва да постигнат споразумение с Наполи. Адзурите и новият им треньор Антонио Конте са готови да се разделят с нигерийския нападател, но ПСЖ изглежда не желае да покрие клаузата на Осимен в размер на 130 млн. евро. По последни данни ПСЖ може да плати 100 млн. евро и да включи в сделката един от своите играчи.

"Скай Италия" съобщи по-рано тази седмица, че Карлос Солер, бившият халф на Лайпциг Норди Мукиеле и нападателят Лий Кан-ин са били предложени на Наполи. Конте вече е определил нежелания в  Челси Ромелу Лукаку като идеалния заместник на Осимен на "Марадона".