Легендарният врата Хосе Рейна ще продължи да пази в професионалния футбол и на 41-годишна възраст. Испанецът подписа договор с новака в Серия А Комо.

Пепе Рейна за последно игра във Виляреал, но договорът му. Така вратарят подписа с деветия клуб в своята кариера. Стражът е пазил още за Барселона, Ливърпул, Наполи, Лацио, Милан, Астън Вила и Байерн Мюнхен.

Ветеранът ще играе под ръководството на бившия си съотборник от националния отбор на Испания Сеск Фабрегас. Двамата бяха заедно в тима на Ла Фурия, който спечели световната и две европейски титли.

“Развълнувани сме да посрещнем Пепе в клуба. Той е вратар с огромен международен опит и много състезателен характер. Заради тези причини аз съм убеден, че той ще помогне на тима да израства и да се развива”, заяви Фабрегас.

Самият Рейна също изрази задоволство от своя трансфер. “Пристигам в прекрасен проект и в едно семейство, което продължава да израства и да се опитва да вдига летвата всяка година. Връщам се в първенство, което познавам добре и съм наясно, че е много конкурентоспособно. От моя страна искам да дам своя принос за развитието на този клуб”, коментира той.